عرض مشاركة واحدة
  #1  
قديم 21-10-2013, 08:57 AM
سيّد عربيّ سيّد عربيّ غير متصل
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Apr 2013
مكان الإقامة: المحلة
الجنس :
المشاركات: 8
الدولة : Egypt
افتراضي الكبدة الاسكندراني بالفيديو من حلقة الشيف شربيني مع رابط للتحميل

الكبدة الاسكندراني بالفيديو من حلقة الشيف شربيني مع رابط للتحميل


بسم الله الرحمن الرحيم
الحلقة للتحميل من هنا

liver by chef Shirbiney


المقادير
50 جم زبده-3-6 فصوص توم- فلفل حار حامي -شطه كمون- بهارات- كبده ناشفه-500 جم كبده- ملح- 2 ليمونه- 3 ملعقه خل
الطريقه:
تقطع الكبده شرائح رفيعه طويله(ايمانسيه)ثم تتبل قبلها بيوم في (ماء بصل -توم -ليمون-توابل علي ذوقك......
نضع في طاسه زيت حتي يسخن ثم اضيف له التوم المفروم خشن ثم الفلفل الحار المقطع جوليان ثم الكبده حتي اشم رائحتها ويتغير لونها فنخفض درجه الحراره ونضيف التوابل وتترك حوالي 15_20 دقيقه فقط) حتي لا تمط وتقدم في طبق التقديم مع اليمون المقطع وبالف هنا


رد مع اقتباس
 
[حجم الصفحة الأصلي: 12.83 كيلو بايت... الحجم بعد الضغط 12.22 كيلو بايت... تم توفير 0.61 كيلو بايت...بمعدل (4.74%)]