اقتباس:
المشاركة الأصلية كتبت بواسطة بنت العم
دكتور صابر الجلاتين انا اخذه من السوبر ماركت واستخدمه للحلى والطبخ
دكتورة ميرامار الله يبارك فيك ومشكوره على الطريقه الرائعه
|
شكرا للدكتورة ميرامار مجهودها .
بس انا عايز افك الاحماض الدهنية من الجليسرين فعشان كده سألت عن الصودا الكاوية عايز اعرف طريقة وضعها . لو تعريفنا طريقة لفصلهم لغاية في نفسي.
ثانيا انا مثل انا عايز في الحالة دي الكريم وليس المرهم لغايةفي نفسي ايضا ولطبيعة بشرتي.
انا بالنسبة ليا فالصدفية صارت رقيقة مع فيتامين د وغيره والحمد لله.
واخيرا دوامي لا يسمح لي بالذهاب لكلية الصيدلة .
بالنسبة للجيلي فهو مصنع من الجيلاتين ووعليه الوان ونكهات انما الجيلاتين رحت العثيم وبنده وكارفور والعطارات ولم اجده