|
|||||||
| ملتقى الطبخ والاطباق المتنوعة ركن يختص بالماكولات والمعجنات والسلطات والحلوايات على انواعها |
![]() |
|
|
أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
|
|
|
#1
|
||||
|
||||
![]() ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب ![]() هذا شكلها قبل دخولها الفرن.. ![]() بندخلها فرن ساخن جدا...بعدين بنهدي عليها النار بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت..و حوالي 10 دقايق زيهم تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جداااااا و ده شكلها بعد خروها فوراا ![]() ![]() تقطع..و تقدم...و بالف هناااا ![]() ![]() و عايزين تطبيق يا جماعه..
__________________
![]() اللهم أجمعني انا وجميع أعضاء ملتقى الشفاء علي حوض النبي صلي الله عليه وسلم وارزقنا الفردوس الاعلي آميـــــــــــــــــن |
![]() |
| الذين يشاهدون محتوى الموضوع الآن : 1 ( الأعضاء 0 والزوار 1) | |
|
|
|
|
|
Powered by vBulletin V3.8.5. Copyright © 2005 - 2013, By Ali Madkour |